Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت اشرف‌زاده در تمام کنسرت خود در جشنواره موسیقی فجر همواره از عشق سخن گفت و بر زندگی با عشق تاکید ‌ورزید. او هر بار پیش از اجرای یک قطعه ابیاتی از اثر پیش‌رو را می‌خواند و اینگونه آن را معرفی می‌کرد. این کنسرت در تمام طول اجرا با استقبال مخاطبان همراه بود.

در ادامه گزارش ایسنا از دومین سانس اجرا در دومین شب از جشنواره موسیقی فجر در تالار وحدت با حضور گروه ماهیما به خوانندگی حجت اشرف زاده و آرش جامع نوازنده ویولن را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت اشرف‌زاده، خواننده پاپ که سبک او سنتی و تلفیقی است، همراه سازهای غربی و ساز ایرانی کمانچه کنسرت خود را اجرا کرد.

قطعه اول که در ابتدا با نواخته شدن گیتار الکترونیک آغاز شد با تشویق حضار همراه بود. در ادامه خواننده وارد سالن شد و با همراهی آرش جامع اثری را درباره عشق برای تماشاچیان اجرا کرد.

در ادامه، اشرف‌زاده گفت: حضور تک تک شما در این شب به یادماندنی است؛ به این جهت که این سالن در سال خیلی به جنس موسیقی من داده نمی‌شود. بزرگان موسیقی زیادی در اینجا اجرا داشته‌اند و هر جا که شما جمع شوید حجت دور شما می‌گردد و دوستانی دارد. هر شبی که به اسم عشق باشد مبارک است چه با فرهنگ ایرانی و چه فرنگی. این روز که با شب مادر مصادف است، مبارک.

او در ادامه قطعه «مست و خراب عطر گیسوی توام» را به افتخار مادران جمع خواند.

خواننده می‌خواند مست و خراب عطر گیسوی توأم عاشق تاب و گره موی توام، رفتی و یک روز دلم بند نشده بعد تو این بغض که لبخند نشد» و حضار با او هم‌خوانی می‌کردند.

او در ادامه از تماشاگران خواست که بخش‌هایی از این قطعه را با او هم‌خوانی کنند. اشرف‌زادت گفت این سالن ادبیات خاص خود را می‌طلبد ولی عاشقی که این حرف‌ها را نمی‌شناسد. قطعه سوم، برای افرادی است که به جای قهر کردن یا بدرفتاری، قربان صدقه را جایگزین می‌کنند.

«عمرم، جانم» قطعه شاد بعدی بود. همان‌گونه که او گفت این قطعه دارای عبارات محبت آمیز عاشق برای معشوقش بود.

او بار دیگر بدون همراهی سازها شروع به خواندن کرد و تماشاچی‌ها نیز با او همراهی کردند.

قطعه بعدی «عاشق توام» بود. او در ابتدا تنها با همراهی درامز خواند و سپس ویولن نیز او را همراهی کرد.

بخش‌هایی از این ترانه می‌گوید: گنیمِ دیگرم؛ تمامِ عشق وِ باورم، اگر من از تو بگذرم؛ می میرم!»

در ادامه او باز هم سخنانی را درباره عشق گفت و پس از آن نوازنده کمانچه برای دقایقی نواخت. پس از آن ابیات آهنگ «دلم گریه می‌خواد» را بدون استفاده از میکروفن خواند.

محمدعلی بهمنی نیز در سالن حضور داشت و اشرف‌زاده او را معرفی کرد.

اشرف‌زاده گفت که به احترام این سالن حرکت نوازندگان را کم کرده‌ایم گرچه که کار سختی است.

«جان منی تو» نام قطعه بعدی بود. او پیش از اجرای هر قطعه ابیاتی را می‌خواند و به این صورت قطعه بعدی را معرفی می‌کرد.

اشرف زاده در بخشی از این اجرا گفت: مدام سعی می‌کنم نزاکت را رعایت کنم ولی همیشه اول کنسرت‌هایم می‌گویم که هیچ کسی از این در بیرون نرود، مگر عاشق‌تر برود.

او ادامه داد: من فرزند دو فرهنگی بودم و والدینم نمی‌توانستند کمک مالی زیادی برای حمایت از پسرشان انجام دهند ولی عشق زیادی به من دادند.

دو قطعه بعدی اثر معروف ماه و ماهی و نگارم نام داشتند.

او در ادامه گفت که سعی می‌کند کمتر صحبت کند تا بیشتر بخواند.

قطعه بعد «ماه بی‌تکرار من» نام داشت.

حجت اشرف‌زاده گفت: خیلی‌ها می‌گویند که چرا اشعارم تا این حد ماه دارند؟ پلنگ ها در ماه کامل می‌پرند تا آن را بگیرند ولی گاهی جان خود را از دست می‌دهند. ما نیز خیلی وقت‌ها همین گونه هستیم.


قطعه برف آمد این خواننده فضای آرام و غمگینی را داشت و پس از آن یک قطعه خراسانی را خواند.

این قطعه محلی که «عزیز بشین به کنارم» نام داشت، توسط خوانندگان متعددی خوانده شده است و در این اجرا با توجه به محبوب و شناخته‌شده بودن آن با همراهی و تشویق بالای تماشاچیان همراه بود.

اجرای اثر قدیمی «پرسون پرسون» برای موسفیدها و بزرگترهای سالن بخش دیگر اجرای حجت اشرف زاده را شامل می‌شد.

«پرسون پرسون یواش یواش اومدم در خونتون ترسون ترسون لرزون لرزون اومدم در خونتون یک شاخه گل در دستم سر راهت بنشستم از پنجره منو دیدی مثل گل‌ها خندیدی...»

«سفر نرو» با همراهی ویولن و ویولن سل آغاز شد. در احرای این قطعه کلیه سازها غربی بودند و خواننده با سبک آوازی خود کاری تلفیقی را ارائه می‌داد.

او در پایان باری دیگر قطعه «آتشم باش» را اجرا کرد.

یکی از مخاطبان به ایسنا گفت: به نظرم صدای خواننده آن گونه که باید خوب به گوش نمی‌رسید، حال نمی‌دانم مشکل از صدای او بود یا سالن.

فرد دیگری هم گفت که اشرف زاده را دوست دارد و از اول تا آخر با او همخوانی کرده‌ است.

سی وپنجمین جشنواره موسیقی فجر تا پنج روز دیگر برقرار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره موسيقي فجر جشنواره موسیقی فجر حجت اشرف زاده اشرف زاده گفت اشرف زاده او در ادامه قطعه بعدی پس از آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آکادمی پرندگان» بیش از ۵۰ میلیون تومان فروخت

آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد.

نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۳ هزار و ۴۱۵ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۷۸۸ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۶۰۴ مخاطب توانست به فروشی معادل ۸۴ میلیون و ۲۷۶ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی‌فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۱۱۰ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۵۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی ساعت ۱۸ با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۶ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۹۶ مخاطب، فروشی معادل ۲۱۲ میلیون ۲۹۶ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۲۰۵ مخاطب به فروشی معادل ۱۳۸ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۵۱۶ مخاطب به فروشی معادل ۵۳ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۲ اجرا، ۳۰۲ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۲۷ میلیون و ۵۱۹ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۶ اجرا میزبان ۱۲۳ مخاطب بوده و به فروش ۹ میلیون و ۹۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمراً بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صحنه رفته است؛ چهارمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۱۵۷ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، مهمان و تخفیف‌دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، مبلغ ۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان نیز که اجرای خود را از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۱۵ اجرا توانسته است ۴۹۸ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، مهمان و تخفیف‌دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۲۲ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۳ اسفند ۱۴۰۲ با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۶ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۶۰۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۴۴ میلیون و ۱۲۱ هزار تومان دست پیدا کند.

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۱۵ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۷۶۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۵۰ میلیون و ۶۴۴ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه‌خوانی «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷ اردیبهشت در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری انجام شد، با ۱ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۲۴۴ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۱۹ میلیون و ۸۸۸ هزار تومانی برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • طنین موسیقی لرستان در تالار وحدت
  • فروش نمایش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • «آکادمی پرندگان» بیش از ۵۰ میلیون تومان فروخت
  • تالار وحدت میزبان هم‌نشینی شنیدنی دونوازنده مهم
  • فروش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است